Порошенко розкрив важливі дані про гроші для українських військових
Категорія
Події
Дата публікації

Порошенко розкрив важливі дані про гроші для українських військових

Порошенко розкрив важливі дані про гроші для українських військових
Джерело:  online.ua

Президент України  Петро Порошенко  дав доручення Міністру оборони Степану Полтораку підняти доплати, які отримують військовослужбовці, які перебувають на першій лінії зіткнення на фронті на Донбасі, до 6 тисяч гривень.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Глави держави.


Порошенко також повідомив, що військовослужбовцям, які перебувають на другій лінії оборони, доплати будуть підняті до 2,4 тисяч гривень.


«Зараз, коли мінімальна заробітна плата становить 3200 грн вже з 1 січня - це точно набагато краще 1450 грн, які виплачувалися в листопаді, і 1600 грн, які виплачувалися в грудні. З Нового року підвищуємо зарплату вчителям і лікарям. У 2017 році будуть виділені безпрецедентні кошти на ремонт і будівництво доріг. Триває децентралізація, перерозподіл ресурсів на користь місцевих громад», - сказав Петро Порошенко під час робочої поїздки в Донецьку область разом з американською делегацією.


Читайте також:  Порошенко зі зброєю на Донбасі порадував мережу: опубліковано фото


«Я переконаний в тому, що ми повинні створювати і фінансову, і матеріальну мотивацію для того, щоб надійно були захищені і забезпечені українські військовослужбовці. Зараз ми повинні витрачати гроші українських платників податків, гроші української держави, в першу чергу на те, щоб забезпечити надійну обороноздатність», - підкреслив Порошенко.


Президент також зазначив, що на сектор безпеки та оборони Україна витрачає 5% ВВП, безпосередньо на армію - більше 3%.


Як повідомляв ONLINE.UA,  президент України Петро Порошенко разом з американською делегацією під час робочої поїздки в Донецьку область передав українським військовим нову зброю і техніку.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?