Порошенко розповів, чи кричав він на Путіна
Категорія
Україна
Дата публікації

Порошенко розповів, чи кричав він на Путіна

Порошенко розповів, чи кричав він на Путіна
Джерело:  online.ua

Президент України Петро Порошенко заявив про те, що не кричав на президента Росії Володимира Путіна на  переговорах «нормандської четвірки» в Берліні,  коли просив його «просто припинити стріляти».


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на « 112 Україна ».


Подробиці зустрічі в «нормандському форматі» між лідерами України, Росії, Франції та Німеччини Порошенко озвучив в інтерв'ю українським телеканалам.


За його словами, він дійсно просив президента РФ Володимира Путіна перестати стріляти, проте уточнив, що ніколи не підвищує голос.


У ЗМІ відзначали, що Порошенко під час переговорів підвищував голос на Путіна, вимагаючи припинити стріляти на Донбасі.


Як повідомляв ONLINE.UA,  на зустрічі лідерів країн "нормандської четвірки", яка пройшла 19 жовтня в Берліні, президент України Петро Порошенко не церемонився в спілкуванні з главою російської держави Володимиром Путіним.


Повідомлялося, що російський президент став перебивати Порошенка твердженнями про необхідність виконання політичної частини Мінських угод, на що український президент сказав: "Ні, ти просто перестань стріляти!".


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?