Порошенко розповів новій поліції Донбасу "фантастичну" історію
Категорія
Україна
Дата публікації

Порошенко розповів новій поліції Донбасу "фантастичну" історію

Порошенко розповів новій поліції Донбасу "фантастичну" історію
Джерело:  УНН

Президент Петро Порошенко

 виступив на церемонії прийняття присяги патрульними в Краматорську, заявивши, що запуск патрульної поліції в Слов'янську і Краматорську має принципове державне значення для України.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на

УНН

.


Глава держави зізнався, що йому приємно знаходиться на відкритті патрульної поліції в 25-му місті України.


"Мені дуже приємно бути тут, в цю історичну хвилину... 25-е місто, де відкривається патрульна поліція. Воно дуже символічно. Для мене воно так само близьке, так само в серці, як і рік тому, коли ми відкривали поліцію Києва , Одеси, коли відкривалася поліція Харкова, Львова, але саме тут, на Донбасі, це має принципове державне значення. Не тільки тому, що дві третини звернень до Адміністрації Президента стосуються питань боротьби зі злочинністю, захисту громадського правопорядку. Не тільки тому, що в ваших руках зараз, незважаючи на те, що ви силовий підрозділ, в ваших руках зараз буде відновлення миру і спокою Слов'янська і Краматорська", - сказав Порошенко.


Президент висловив упевненість, що якби два роки тому на Донбасі була б таке якість правоохоронних органів, як зараз, то збройному конфлікту можна було б запобігти.


"Упевнений, якби нам таку якість правоохоронних органів на Донбасі два роки тому, так, Арсен Борисович (глава МВС Арсен Аваков - ред.), в зародку придушили б так звану "руську весну", - зазначив Порошенко.


Крім того, виступаючи перед поліцейськими, глава держави розповів "фантастичну" історію про міністра, якого оштрафували в Києві.


"Нещодавно в Києві трапилася історія, яка ще три роки тому здавалася б фантастикою. Біля ВР патрульні оштрафували міністра", - зазначив Порошенко в Twitter.


Спікер президента Святослав Цеголко в Twitter уточнив, що мова йде про міністра Ігора Насалика, якого днями оштрафували патрульні поліцейські.


Раніше повідомлялося, що

президент Петро Порошенко вручив державні нагороди членам ФК "Динамо" Київ 1986 року, які здобули Кубок володарів кубків УЄФА 30 років тому, в сезоні 1985-1986 років

.


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?