Порошенко вказали на головну помилку в справі з офшорами: опубліковано відео
Категорія
Політика
Дата публікації

Порошенко вказали на головну помилку в справі з офшорами: опубліковано відео

Порошенко вказали на головну помилку в справі з офшорами: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Відомий журналіст Олександр Михельсон вважає, що президент Петро Порошенко повинен був раніше пояснити про свої  офшори і трастові фонди, через які він виявився в центрі скандалу з панамськими документами.
Про це він розповів у своєму відеоблозі на ONLINE.UA.
"Як влучно сформулював мій колега Єгор Чечеринда, у Порошенка було б набагато менше проблем сьогодні, якби все те, що він пояснив про свої офшори і трастові фонди зараз, він пояснив би тоді, коли підписувалися відповідні угоди, а також ще на тій стадії, коли це планувалося. Зовсім нескладно, насправді, тому, хто може найняти команду юристів міжнародного рівня, найняти ще й кількох спеціальних людей, які займалися б піаром, тобто донесенням інформації до громадськості. Адже, нагадаю, піар - це не реклама, це зв'язки з громадськістю", - сказав він.
Михельсон зазначив, що юристам президента спільно з прес-службою варто було б донести інформацію про офшори до громадськості раніше.
"Хай би юристи розробляли план дій, повідомляли цим спеціальним людям те, що можна повідомити. Ці люди формулювали б це нормальними словами для президентської прес-служби. Нехай би неофіційні групи пропагандистів і піарників, які теж є у президента і його адміністрації, поширювали ці меседжі в соцмережах, хай би відповідні компетентні люди ходили на інтерв'ю до звичайних, нормальних, не якихось там ручних ЗМІ і розповідали про те, що існує ось такий план, він може зайняти рік або два, але в цілому це такий собі план передачі активів президента в управління міжнародної компанії. Або Ротшильдам, або зеленим чоловічкам (маю на увазі марсіанських, а не тих, що в Криму), або чорту лисому - кому завгодно. Це можна було б зробити, це не вимагало великих зусиль. Але, як в абсолютній більшості інших випадків, президент зробив гучну заяву на рівні розуміння так званих простих людей: «Я продам!», і забув про це. Або створюється враження, що забув. Тоді як звичайна людина чекає: ну, ти продаси - давай, це ж справа нехитра", - зазначив журналіст.



Більше  читайте в блозі Олександра Михельсона на ONLINE.UA - Офшорный скандал: Порошенко поздно что-то исправлять.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?