"Я готовий": Порошенко вперше прокоментував порушені проти нього кримінальні справи
Категорія
Політика
Дата публікації

"Я готовий": Порошенко вперше прокоментував порушені проти нього кримінальні справи

"Я готовий": Порошенко вперше прокоментував порушені проти нього кримінальні справи

Екс-президент України Петро Порошенко запевняє, що кримінальні справи порушені проти нього є ознакою початку парламентської виборчої кампанії. Окрім того, він стверджує, що порушують їх за скаргами "ворогів України", повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Українську правду".

"Я дуже уважно слідкую за тими звинуваченнями, які йдуть не від моїх ворогів, а від ворогів України" - каже політик, а також називає справи проти себе "політичним переслідуванням".

Також Порошенко підкреслив, що готовий понести відповідальність за свої дії щодо отримання Україною томосу, та заявив, що "це був правильний і рішучий крок".

"Коли намагаються звинуватити в тому, що в 2014 році після 10-денного режиму одностороннього припинення вогню, коли по наших військам вели вогонь з усіх засобів… і я тоді віддав наказ на контрнаступ, і в результаті цього контрнаступу ми звільнили дві третини окупованого Донбасу. І це був "злочин" проти України. Я готовий нести відповідальність за цей "злочин", – додав він.

Варто зазначити, що політик не прокоментував провадження, яке ініціювала проти нього Спеціалізована антикорупційна прокуратура через потенційні енергетичні спекуляції.

Як повідомляв ONLINE.UA, проти чинного президента України Петра Порошенко  подали позов до Верховного суду.  Вказано, що позивається суддя Окружного адміністративного суду Києва – того самого, який скасував націоналізацію "Приватбанку".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?