Порошенко все-таки виїхав за кордон після звернення до Зеленського
Категорія
Політика
Дата публікації

Порошенко все-таки виїхав за кордон після звернення до Зеленського

Порошенко все-таки виїхав за кордон після звернення до Зеленського
Джерело:  online.ua

30 травня стало відомо, що колишній президент Петро Порошенко з третьої спроби виїхав за кордон, щоб узяти участь у саміті Європейської народної партії. Про це повідомив нардеп від фракції "Євросолідарність" Володимир Ар'єв.

Джерело: Фейсбук-сторінка Володимира Ар'єва

Петро Порошенко виїхав за кордон з третьої спроби

Дотиснули. Порошенка випустили в Нідерланди на саміт Європейської народної партії - найбільшого партійного об‘єднання Євросоюзу, у якому Європейська Солідарність є асоційованим членом. Влада зрозуміла, що правове свавілля із безпідставною забороною перетинати кордон грубо протирічить задекларованій євроінтеграції. Рух до Євросоюзу і НАТО - зараз головна мета для всієї України і ділитися у цих питаннях на владу і опозицію просто шкідливо для держави, - йдеться в повідомленні Володимира Ар'єва.

Фото - скриншот

Як уже згадувалосяраніше, нещодавно колишній президент намагався перетнути держкордон як член офіційної делегації парламенту України для участі у ПА НАТО. Однак прикордонники у пункті перетину "Рава-Руська" увечері 27 травня не пропустили його.

У команді Петра Порошенка скаржаться, що все це відбувалося "без пояснення причин", хоча "відповідне розпорядження про відрядження підписано Головою ВР Русланом Стефанчуком".

28 травня прикордонник вдруге за два дні не випустили Порошенка за кордон, де він у Вільнюсі планував взяти участь Парламентській асамблеї НАТО.

30 травня експрезидент публічно звернувся до чинного лідера Володимира Зеленського із закликом випустити його з країни.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?