Порошенко затвердив нові правила руху автомобілів на перехрестях
Категорія
Політика
Дата публікації

Порошенко затвердив нові правила руху автомобілів на перехрестях

Верховна Рада України
Порошенко затвердив нові правила руху автомобілів на перехрестях

Президент України Петро Порошенко підписав закон, яким встановлюється, що перевага в русі на перехрестях, де організовано круговий рух, надається автомобілям, які вже рухаються по колу.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сайт Верховної Ради

За словами автора ініціативи нардепа Михайла Папієва, прийняття закону дозволить знизити аварійність на перехрестях, де організовано круговий рух.

Читайте також: Рада ухвалила важливий закон про "хмари"

Так, автори документа уточняють, що складна соціально-економічна ситуація в Україні призвела до відсутності дорожньої розмітки та дорожніх знаків на дорогах. Також в кожному місті діє правило перетину перехрестя з рухом по колу, що викликає аварійність на таких ділянках.

Як повідомляв ONLINE.UA, 4 квітня у Верховній Раді України затвердили зміни в правила дорожнього руху, згідно з якими на перехрестях з круговим рухом пріоритет отримують автомобілі, що рухаються по колу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?