Порошенко жорстко потролив Зеленського
Категорія
Політика
Дата публікації

Порошенко жорстко потролив Зеленського

Порошенко жорстко потролив Зеленського
Джерело:  online.ua

Колишній президент України та голова нової партії "Європейська солідарність" Петро Порошенко заявив, що за 5 років його президентства для України "було зроблено більше, ніж за чверть століття до того". Окрім того, він вкотре потролив свого наступника Володимира Зеленського, виступаючи на з’їзді своєї партії, передає ONLINE.UA.

В першу чергу Порошенко подякував колегам за обрання головою партї "Європейська солідарність".

"Високодостойний пане голово, шановні народні депутати, міністри, дорогі делегати, гості з’їзду, високодостойні однодумці... Хоча щоправда новий протокол рекомендує звертатися "чуваки і чувіхи" (ці слова викликали у залі сміх і оплески і, ймовірно, були сказані, щоб висміяти Зеленського –ред.). Але я наполягаю: високодостойні пані й панове", – звернувся екс-президент.

 За словами Порошенко, станом на 21 квітня "країна перебувала в значно ліпшому стані, ніж у 2014 році", і це заслуга – команди, з якою він працював.

"Велика честь для мене – очолити політичну силу, яка 5 років (тому) не побоялася взяти на себе надзвичайно важкий хрест, велику відповідальність за майбутнє країни, яка опинилася на краю безодні", – сказав Порошенко.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Порошенко, перебуваючи з робочим візитом у Брюсселі, пообіцяв  підтримати новообраного главу держави Володимира Зеленського.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?