Порошенко зробив нову заяву про вибори на Донбасі
Категорія
Політика
Дата публікації

Порошенко зробив нову заяву про вибори на Донбасі

Порошенко зробив нову заяву про вибори на Донбасі
Джерело:  interfax.com.ua

Президент  Петро Порошенко, який побував на прийнятті присяги патрульними поліцейськими в Краматорську, заявив, що не виключає можливості проведення місцевих виборів на Донбасі в 2016 році при забезпеченні необхідних умов.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  Інтерфакс-Україна.


"Я не виключаю цього", - сказав глава держави журналістам у Краматорську, відповідаючи на питання щодо можливих термінів проведення місцевих виборів на Донбасі.
Президент зазначив, що коли буде безпека, стабільне припинення вогню, яке контролюватиме озброєна міжнародна місія на лінії зіткнення і на кордоні з Росією, тоді можна проводити вибори і повернути окуповані території під державний суверенітет України.
"Я довіряю Донбасу, там теж є українці, і вони знаходяться в жахливих гуманітарних, соціально-економічних умовах", - зазначив Порошенко.
Раніше повідомлялося, що  президент Петро Порошенко вручив державні нагороди членам ФК "Динамо" Київ 1986 року, які здобули Кубок володарів кубків УЄФА 30 років тому, в сезоні 1985-1986 років.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?