Порошенко зробив серйозну заяву щодо воєнного стану
Категорія
Політика
Дата публікації

Порошенко зробив серйозну заяву щодо воєнного стану

Порошенко зробив серйозну заяву щодо воєнного стану
Джерело:  online.ua

Президент України Петро Порошенко пояснив, чому не ввів в Україні військовий стан: щоб зберегти систему стримувань і противаг, політичну конкуренцію і права і свободи людини.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на УНІАН.
Таку заяву Порошенко зробив у своєму виступі на урочистому заході з нагоди Дня гідності і свободи 21 листопада в Києві.
"В умовах зовнішньої агресії я не поступився тиску і не пішов на введення воєнного стану. Такий крок істотно посилив би повноваження як верховного головнокомандуючого", - сказав Порошенко.
Читайте також: Порошенко пройшовся по Путіну його ж легендарними словами: з'явилося відео
"Але я думав не про себе, а про країну, про необхідність зберегти і зміцнити все те, що є ознакою європейської культури - систему стримувань і противаг, політичну конкуренцію, права і свободи громадян, перш за все свободу слова", - додав президент України.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Секретар Ради національної безпеки і оборони Олександр Турчинов на початку серпня заявляв, що причин для введення воєнного стану в Україні немає.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?