Порошенко зробив Зеленському нову пропозицію щодо дебатів
Категорія
Політика
Дата публікації

Порошенко зробив Зеленському нову пропозицію щодо дебатів

Порошенко зробив Зеленському нову пропозицію щодо дебатів
Джерело:  online.ua

Чинний український глава та кандидат у президенти Петро Порошенко чекатиме свого опонента Володимира Зеленського для дебатів на стадіоні 14 квітня, а ввечері 19 квітня піде на офіційні дебати на "Суспільне". Про це заявив речник виборчого штабу Порошенка Олег Медведєв, передає ONLINE.UA.

"Закон передбачає обов’язковість дебатів на Суспільному телебаченні в останню п’ятницю. Тому 19 квітня ми точно знаємо, що буде у графіку Порошенка на 20:00: він повинен у цей час прибути на "Суспільне телебачення". І він там точно буде, тому що участі у таких дебатах у другому турі чітко вимагає закон "Про вибори президента України", – сказав він.

Медведєв зазначив, що Порошенко так само прибуде на дебати з Володимиром Зеленським 14 квітня о 14 годині 14 хвилин на НСК "Олімпійський".

"І ще раз наполегливо повторює своє запрошення до Зеленського: не боятися дебатів, не уникати – прийти і за тиждень до виборів у прямій трансляції, на очах у всього суспільства розкрити свою невідому позицію з актуальних питань, стратегії розвитку України... Порошенко так само готовий в інший день – можливо, і 19-го числа, прибути на дебати на стадіоні, як пропонує Зеленський. Але запрошення Зеленського не має збігатися в часі з тим часом, у який закон вимагає від кандидатів бути на дебатах на "Суспільному телебаченні", – додав речник штабу президента.

Як повідомляв ONLINE.UA, 12 квітня кандидати у президенти Петро Порошенко і Володимир Зеленський планують зустрітися в Парижі з президентом Франції Еммануелем Макроном. 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?