Порошенко зустрівся з королем Саудівської Аравії, були підписані двусторонні документи
Категорія
Політика
Дата публікації

Порошенко зустрівся з королем Саудівської Аравії, були підписані двусторонні документи

Порошенко зустрівся з королем Саудівської Аравії, були підписані двусторонні документи

Президент України Петро Порошенко в рамках офіційного візиту до Королівства Саудівська Аравія зустрівся із Королем Салманом бін Абдулазізом Аль Саудом. Було підписані двусторонні документи про співробітництво.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на трансляцію зустрічі, яка ведеться на сторінці Петра Порошенка у Facebook.

Український лідер висловив вдячність саудівському монарху за підтримку прагнення України в рамках міжнародних організацій, спрямованих на захист її суверенітету та територіальної цілісності.

"Вдячний Королю Саудівської Аравії за предметні і продуктивні перемовини, за результатом яких були підписані українсько-саудівські двосторонні документи", - написав президент України.

За результатами зустрічі Порошенка й Салмана бін Абдулазіза Аль Сауда було досягнуто домовленості щодо активізації двосторонньої співпраці в політичній, військово-технічній, торговельно-економічній, інвестиційній та енергетичній сферах.

Читайте також: У Саудівській Аравії вперше стратили члена королівської сім'ї

Порошенко висловив сподівання, що офіційний Ер-Ріяд долучатиметься до міжнародних зусиль, спрямованих на захист прав й інтересів кримськотатарського народу півострову.

Король Саудівської Аравії окремо підкреслив дружній характер відносин між обома країнами. Він підтвердив зацікавленість саудівської сторони у подальшому розвитку взаємовигідного співробітництва з Україною в рамках підписаних документів.

Як повідомляв ONLINE.UA, 29 жовтня влада Саудівської Аравії заявила, що з нового 2018 року жінкам в країні вперше дозволять відвідувати спортивні стадіон и.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?