Порошенко зважився на резонансне зізнання
Категорія
Політика
Дата публікації

Порошенко зважився на резонансне зізнання

Порошенко зважився на резонансне зізнання
Джерело:  online.ua

Колишній президент України Петро Порошенко зізнався, що двічі таємно зустрічався з Руді Джуліані, адвокатом Трампа, який обіцяв йому, що допоможе підняти рівень співпраці між США та Україною.

Про це він розповів на Форумі з міжнародної безпеки у Канаді, передає ONLINE.UA.

Журналісти поцікавилися у Порошенка, чи просив щось Джуліані за такі послуги. Український політик спочатку відповів ухильно, але згодом дав однозначну відповідь:

"Дивіться, я – президент України, величної європейської нації, великої європейської країни, найбільшої за територією в Європі. І, звичайно, я не можу уявити такого типу розмов зі мною як із президентом України".

За словами лідера "ЄС", Джуліані не порушував питання "Бурісми" чи Байденів. Порошенко стверджує, що тоді закликав міжнародну спільноту не забувати про російську агресію.

"Хто зацікавлений у тому, щоб Україну не бачили як об’єкт російської агресії, що стало причиною введення санкцій проти Росії, поки та не залишить українську територію? Тепер ми переключаємо нашу увагу на так званий "Україна-ґейт". Хто в цьому зацікавлений? Україна? Точно ні. Сполучені Штати? Точно ні. Одна особа – та, яка сидить в Росії", – додав він.

Як повідомляв ONLINE.UA, нещодавно новий очільник Європейської народної партії  Дональд Туск заявив, що занепокоєний щодо кримінальних проваджень стосовно п’ятого президента України Петра Порошенка.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?