Порошенко звернувся до Зеленського з неочікуваною пропозицією
Категорія
Політика
Дата публікації

Порошенко звернувся до Зеленського з неочікуваною пропозицією

Порошенко звернувся до Зеленського з неочікуваною пропозицією
Джерело:  online.ua

У штабі кандидата у президенти чинного глави держави Петра Порошенка заявили, що Порошенко буде чекати кандидата у президенти Володимира Зеленського зранку 5 квітня для здачі аналізів, у тому числі на вживання алкоголю і наркотиків. Про це повідомив речник виборчого штабу Порошенка Олег Медведєв, передає ONLINE.UA.

"В рамках підготовки до дебатів, Петро Порошенко завтра о 9 годині ранку чекає на Володимира Зеленського в медичному пункті стадіону "Олімпійський" для здачі всіх необхідних аналізів, в тому числі на предмет вживання алкоголю і наркотиків", - сказав Медвєдєв.

За його словами, "це має бути незалежна експертиза сертифікованих лабораторій".

 "Результати, які дадуть ці аналізи, вони, напевно, теж є важливими для виборців, виборці мають знати і це. Володимире Олександровичу, Петро Олексійович чекає на Вас завтра", - заявив Медвєдєв і додав, що зустріч має відбутися о 9 ранку, тому що, зазвичай, аналізи здають зранку.

Як повідомляв ONLINE.UA, політолог та глава центру "Ейдос" Віктор Таран вважає, що запропонувавши провести дебати на НСК "Олімпійський", команда Зеленського випадково дала можливість Петрові Порошенку зайти на свою територію.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?