Портнов обіцяє завалити Порошенка судовими позовами
Категорія
Україна
Дата публікації

Портнов обіцяє завалити Порошенка судовими позовами

Портнов обіцяє завалити Порошенка судовими позовами
Джерело:  ua.interfax.com.ua

Колишній перший заступник глави Адміністрації президента Януковича – Андрій Портнов обіцяє подати кілька судових позовів проти Петра Порошенка та його оточення. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на «Інтерфакс-Україна».

Як заявив сам Портнов, він збирається розслідувати законність операції з продажу Петром Порошенком бізнесмену Сергію Тігіпку «Кузні на Рибальському». На думку колишнього соратника Януковича, це «явне відмивання коштів».

Портнов прогнозує, що на підставі поданої його командою інформації про операцію щодо «Кузні на Рибальському» правоохоронні органи можуть арештувати усі активи Порошенка, а його самого взяти під варту.

Крім Порошенка, на думку Портнова, кримінальне майбутнє також чекає лідерів парламентських фракцій «Блоку Петра Порошенка» і «Народного фронту» Артура Герасимова та Максима Бурбака; голову комітету Верховної Ради з питань національної безпеки і оборони Сергія Пашинського, колишнього заступника глави АП Олексія Філатова, який курирував судову реформу, а також інших посадових осіб, що прийшли до влади після Майдану.

За інформацією журналу «Новое время», Петро Порошенко продав територію колишнього заводу «Ленінська кузня», який після декомунізації був перейменований на «Кузню на Рибальському», колишньому кандидату в президенти на виборах 2010 року Сергію Тігіпку за 300 млн доларів. Тігіпко має плани побудувати на цьому місці великий житловий масив і торговельно-офісний центр.

Нагадаємо, що сьогодні у Кремлі розповіли, коли Путін привітає Зеленського.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?