Портрет Путіна в ліфті: відео з реакцією росіян розсмішило мережу
Категорія
Світ
Дата публікації

Портрет Путіна в ліфті: відео з реакцією росіян розсмішило мережу

Портрет Путіна в ліфті: відео з реакцією росіян розсмішило мережу
Джерело:  online.ua

В одній з московських багатоповерхівок пранкери вирішили влаштувати забавний експеримент - вони повісили портрет президента Росії Володимира Путіна в ліфті і вирішили поспостерігати за реакцією мешканців будинку на його появу за допомогою прихованої камери. Росіяни були в шоці від появи Путіна в ліфті. Вони, не стримуючись у лайках, гнівно відреагували побачивши російського лідера. Відео з реакцією росіян на портрет Путіна в ліфті стало вірусним в мережі - його переглянули сотні тисяч користувачів, які залишили сотні коментарів, передає ONLINE.UA.

У розіграші пранкерів взяли участь кілька десятків мешканців будинку, в ліфті якого повісили портрет Путіна. Всі з них без винятку були не в захваті від появи президента - вони емоційно з використанням нецензурної лайки відреагували на Путіна в ліфті, продемонструвавши усе своє "захоплення" главою Кремля.

"Твою мать ... ох**нелі", "Че, серйозно чи, че за х**нь ...", "Це що за г*вно .. ой, так само не можна говорити", "What the f*ck. Ви че, знущаєтесь? А куди звернутися, я не хочу ось це ось дивитися","Це найгірше, що могло статися з нашим будинком після капремонту", - відреагували мешканці будинку на портрет Путіна в ліфті.

Відео з реакцією москвичів на появу президента Росії в ліфті за короткий час стало вірусним в мережі. Користувачі вважають, що цей ролик став показовим, адже в ньому продемонстровано справжнє ставлення росіян до глави Кремля.

"76,6% рейтинг чекіста на виборах, щось не відчувається!", "Всі пробурчали, але навіть плюнути або здерти не наважилися ... Ніхто не захотів руки бруднити о це г...", "Ось вона думка народу , а не те що по ящику показують!","Найгірше після капремонту будинку - навіть бабулькіна собачка заскиглила! Ось справжній рейтинг ВЦИОМ а!", - коментують відео з портетом Путіна в ліфті в мережі.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що кілька років тому в Капітолії американського штату Колорадо стався скандальний інцидент з портретом Путіна. Зображення президента РФ з'явилося в галереї портретів президентів США замість портрета Трампа.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?