Португалія – Нідерланди: де дивитись онлайн-трансляцію фіналу Ліги націй
Категорія
Спорт
Дата публікації

Португалія – Нідерланди: де дивитись онлайн-трансляцію фіналу Ліги націй

Португалія – Нідерланди: де дивитись онлайн-трансляцію фіналу Ліги націй
Джерело:  online.ua

Сьогодні, 9 червня в фінальному матчі Ліги націй УЄФА зустрінуться дві найсильніші збірні континенту: Португалії та Нідерландів. Зустріч прийматиме стадіон «Драгау» в Порту.

Як повідомляє ONLINE.UA, онлайн-трансляція матчу розпочнеться на телеканалі «Футбол 1» о 21.45 за київським часом. Перед початком зустрічі експерти в студії проаналізують шанси команд на перемогу, а після завершення матчу дадуть оцінку результатам фіналу.

Згідно умов УЄФА, переможець турніру стане першим в історії володарем трофея Ліги націй, а також отримає призові в розмірі 10,5 мільйона євро. Команда, яка опиниться на другому місці, заробить 9 мільйонів євро.

До сьогоднішньої зустрічі футбольні збірні Португалії та Нідерландів провели між собою 15 матчів. Португальці виграли в 7 випадках, нідерландці – лише в двох. Ще 6 матчів завершилися внічию.

Якщо ж брати до уваги лише офіційні зустрічі на чемпіонатах світу та Європи, включаючи кваліфікаційні відбори, то і тут Португалія попереду: 5 перемог, 1 нічия та 1 поразка. Остання зустріч між двома командами відбулася в минулому році. Тоді Нідерланди розгромили суперника в товариському матчі з рахунком 3 : 0.

Нагадаємо, що колишній гравець ФК «Шахтар» Алекс Тейшейра нещодавно повідомив, що хоче прийняти китайське громадянство.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?