Порушення карантину - поліція розкрила перелік областей
Категорія
Україна
Дата публікації

Порушення карантину - поліція розкрила перелік областей

Порушення карантину - поліція розкрила перелік областей
Джерело:  УНН

Жорсткий карантин в Україні триває з середини березня. У національній поліції з того часу оформили тисячі штрафів за порушення правил. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на УНН.

За офіційними даними правоохоронців, найбільше порушень зареєстрували серед мешканців Дніпропетровської, Харківської, Львівської областей. Також до цього рейтингу долучається Київ.

Згідно з інформацією про порушення статті 44-3 КУпАП (про правила карантину), з 12 березня до 22 червня на Дніпропетровщині виявили 2 358 порушень, на Харківщині - 1 822, у Києві - 1 374, на Львівщині - 807, а також на Волині - 684.

У Дніпропетровській області поліції вдалося встановили 2 293 порушників карантину, у Харківській - 1 816, у Києві - 1 355, у Львівській - 789, у Волинській - 671.

У загальному обсязі проти порушників оформили 108 адміністративних протоколів, сума яких сягає 1,8 мільйона гривень.

Нагадаємо, з травня по всій Україні почалося послабення карантинних обмежень. Наприкінці цього місяця влада відновила рух громадського транспорту, зокрема й метро, а також зняла жорсткий режим щодо парків.

У червні на нові етапи послаблення не змогли вийти усі області, це пов'язано з так званою другою хвилею епідемії COVID-19. Саме цього місяця зареєстровані антирекорди з добового збільшення випадків.

Станом на ранок 26 червня у країні підтвердили 41 117 діагнозів коронавірусу. За останню добу кількість збільшилася на 1 109.

Як повідомляв ONLINE.UA, міністр охорони здоров’я Максим Степанов невідкладно звернувся до українських громадян — він повідомив про те, що у районах, які постраждали від повені в західних областях України, можливі спалахи кишкової інфекції.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?