Пошук винних у розстрілі українського військового вже триває — ГУР
Категорія
Україна
Дата публікації

Пошук винних у розстрілі українського військового вже триває — ГУР

Пошук винних у розстрілі українського військового вже триває — ГУР
Джерело:  online.ua

Відео, на якому російські солдати безжально вбили беззбройного українського військовополоненого, шокувало весь світ. Всі винні у розстрілі нашого воїна повинні і будуть покарані. Україна вже працює над тим, щоб знайти вбивць.

Джерело: Головне управління розвідки України

ГУР розшукує винних у розстрілі українського воїна

Представник ГУР МО України Андрій Юсов, що росіяни свідомо записали і оприлюднили розстріл українського військового. Україна вже працює над тим, щоб знайти вбивць.

Це ті акти геноциду, яких рашисти не соромляться. Це публічна політика режиму і так званої армії, – зазначив Юсов.

За його словами, окупанти хочуть підвищити рівень ненависті до українців всередині Росії, а також залякати і нажахати самих українців.

Представник ГУР МО України зазначив, що робота з пошуку вбивць українського захисника вже триває.

Це комплексна робота, яка вже триває. Це завдання і питання честі всього сектору оборони і громадянського суспільства. Я думаю, що винні будуть встановлені, – наголосив Юсов.

Росіяни розстріляли українського воїна після слів "Слава Україні"

У понеділок, 6 березня, у російських Telegram-каналах з’явилося відео розстрілу українського військовополоненого.

На ньому видно, як український воїн, котрий потрапив у полон окупантів, каже: "Слава Україні". Після його слів солдати РФ одразу відкривають вогонь та розстрілюють нашого бійця зі словами: "Да ты ж, су*а. Сдохни, су*а".

Українці влаштували флешмоб після розстрілу українського полоненого бійця. У соціальних мережах з’явилися десятки тисяч дописів зі словами "Слава Україні".

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?