Солдати РФ розстріляли українського військовополоненого після слів "Слава Україні"
Категорія
Україна
Дата публікації

Солдати РФ розстріляли українського військовополоненого після слів "Слава Україні"

Солдати РФ розстріляли українського військовополоненого після слів "Слава Україні"
Джерело:  online.ua

Російські окупанти опублікували у мережі відео, на якому вони впритул розстрілюють беззбройного українського військовополоненого після слів "Слава Україні".

Джерело: Твіттер-сторінка Сергія Стерненка, Телеграм-канал глави ОП Андрія Єрмака

Росіяни розстріляли українського полоненого після слів "Слава Україні"

Спочатку відео розстрілу з'явилося у Телеграм-каналах російських загарбників, які й раніше неодноразово публікували фото та відео зі знущаннями над бійцями ЗСУ.

На ньому видно, як український воїн, котрий потрапив у полон окупантів, каже: "Слава Україні". Після його слів солдати РФ одразу відкривають вогонь та розстрілюють нашого бійця зі словами: "Да ты ж, су*а. Сдохни, су*а".

Як на вбивство полоненого бійця ЗСУ відреагувала команда Зеленського

Одним з перших на новий злочин російських окупантів відреагував очільник Офісу президента Андрій Єрмак.

Він звернув увагу міжнародної спільноти на те, що воєнні злочини культивуються на Росії і відбілюються їх пропагандою та міфами про "нацистів".

Вбивство людини, яка потрапила в полон - ще один приклад цього. А ще - це приклад їх національної нікчемності та слабкості. За кожен такий воєнний злочин буде розплата. Ніхто не зможе сховатися від неї, - наголосив Андрій Єрмак.

Фото - скриншот

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?