Посол США підказала Україні спосіб повернути Крим
Категорія
Політика
Дата публікації

Посол США підказала Україні спосіб повернути Крим

Посол США підказала Україні спосіб повернути Крим

Посол США в Україні Марі Йованович  вважає, що перетворення України в успішну державу може посприяти і поверненню окупованого Росією Криму.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  "Радіо Свобода".
"Те, що ми бачимо в Криму зараз, - груба окупація півострова. Ніхто не хоче жити в таких умовах, в молотому. Якщо кримчани побачать успішну Україну, сила тяжіння - велика сила. Тому є ряд різних способів, як зрештою досягти повернення Криму", - сказала Йованович.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше подібну думку висловлював знаменитий письменник  Борис Акунін, який сказав, що повернення Криму "буде залежати від того, чи вдасться Україні побудувати нормальну, успішну модель існування".
У свою чергу, раніше  Уповноважений президента України у справах кримських татар, депутат Верховної Ради Мустафа Джемілєв висловив думку, що Крим можна повернути за допомогою НАТО та міжнародних санкцій проти Росії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?