Посол США в ООН безсоромно проїхалася по Росії
Категорія
Світ
Дата публікації

Посол США в ООН безсоромно проїхалася по Росії

Посол США в ООН безсоромно проїхалася по Росії
Джерело:  NBC News

Авторитетний американський політик, постійний представник США в Раді безпеки ООН Ніккі Хейлі відзначилася жорсткою заявою щодо Росії.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на NBC News.
Читайте також: Соцмережі здивував фільм-пропаганда про Путіна, знятий в США
"Сприймайте це серйозно. Ми ніколи не можемо довіряти Росії. Нам не слід довіряти Росії", - заявила Хейлі в інтерв'ю телеканалу через кілька годин після того, як стало відомо, що у міністерстві юстиції США визнали російські спецслужби причетні до злому більше 500 мільйонів екаунтів на інтернет-порталі Yahoo.
Таким чином, вважає видання, республіканка Хейлі зайняла більш жорстку позицію, ніж президент США Дональд Трамп, який не раз заявляв, що при його адміністрації відносини з РФ можуть бути більш дружніми.
Як повідомляв ONLINE.UA, президент України Петро Порошенко відзначив поліпшення ситуації в США щодо підтримки України, тоді як в Росії дуже розчаровані такими змінами.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?