Постол проти Раміреса - де і коли дивитися довгоочікуваний поєдинок
Категорія
Спорт
Дата публікації

Постол проти Раміреса - де і коли дивитися довгоочікуваний поєдинок

Постол проти Раміреса - де і коли дивитися довгоочікуваний поєдинок
Джерело:  online.ua

В ніч з 29 на 30 серпня в Лас-Вегасі на арені MGM Grand відбудеться довгоочікуваний бій відразу за два титули чемпіона світу за версіями WBO і WBC, за які боротимуться українець Віктор Постол і американець Хосе Карлос Рамірес. Поєдинок розпочнеться о 03:00 за київським часом. Дивитися відео бою Постол - Рамірес в Україні можна буде виключно на платформі MEGOGO, де буде вестися онлайн-трансляція поєдинку в прямому ефірі, передає ONLINE.UA.

На кону самого довгоочікуваного бою літа, який переносили двічі через пандемію коронавіруса, стоятимуть титули чемпіона світу за версіями WBC і WBO в першій напівсередній вазі. На даний момент ними володіє Рамірес. Як відомо, суперники вже готові до поєдинку. Постол і Рамірес вже пройшли церемонію зважування і вклалися в вагові рамки першої напівсередній ваговій категорії. Правда, американець виявився трохи важчим українця - вага Раміреса перед боєм становить 63,41 кг, вага Постола - 63,36 кг.

Як відомо, на професійному рингу Постол провів 33 бої, з яких 31 раз переміг і два рази зазнав поразки. На рахунку Раміреса немає жодної поразки. Він провів 25 боїв і здобув стільки ж перемог, з них 17 нокаутом.

За прогнозом експертів і букмекерів, фаворитом бою є Рамірес - коефіцієнт на його перемогу дорівнює 1,14. Перемога Постола оцінюється в 5,00, нічия - в 23,00. Перемога українця нокаутом, технічним нокаутом або через дискваліфікацію суперника, а також за рішенням суддів або технічному рішенню відповідає коефіцієнту 10,00. Перемога Раміреса нокаутом, технічним нокаутом або через дискваліфікацію суперника відповідає коефіцієнту 3,50, за рішенням суддів або технічним рішенням - 1,53.

Незважаючи на такий прогноз, тренер українського боксера Фредді Роуч сподівається, що українець зможе перебоксувати чемпіона WBC і WBO в напівсередній вазі Хосе Раміреса. Він упевнений, що поразка Постола від Джоша Тейлора в 2018 році не має великого значення, так як, на його думку, український боксер в тому бою виступив значно краще, ніж показує рахунок суддівських записок.

"Є боксер і нокаутер. З нашого боку боксер, і саме так ми збираємося здобути перемогу. Ми маємо намір перебоксувати його. Постол навчився добре працювати по корпусу, і він намагається вимотати суперника і нокаутувати його в кінцівці бою за рахунок потужних бічних і іншого. Нам, щоб перемогти в цьому бою, потрібно просто перебоксувати його і бути розумнішими. Ось і все", - заявив тренер Постола.

Нагадаємо, Віктор Постол вже був чемпіоном світу за версією WBC в період з 2015 по 2016 рік. Він виграв престижний титул в жовтні 2015 року біля аргентинця Лукаса Мартіна Матісса, але вже в наступному бою програв його американцеві Терренсу Кроуфорду. Перемога над французом Мохамедом Мімуном зробила українця обов'язковим претендентом на титул WBC і Постол сподівається перемогти цей бій, який вважає найважливішим у своїй кар'єрі.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що український боксер-важкоатлет Олександр Усик отримав новий виклик. Старий суперник з США Майкл Хантер запропонував йому реванш.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?