Усику кинули новий виклик - старий суперник хоче реваншу
Категорія
Спорт
Дата публікації

Усику кинули новий виклик - старий суперник хоче реваншу

Усику кинули новий виклик - старий суперник хоче реваншу
Джерело:  online.ua

Український боксер-важковик Олександр Усик отримав новий виклик. Старий суперник з США Майкл Гантер запропонував йому реванш. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Bokser.org.

За словами американського боксера, він готовий до нового бою, якщо обидва вони матимуть проблеми з пошуком суперників.

Гантер припустив, такі проблеми можуть з'явитися в кожного з них наступного року. Тоді американець може вийти проти українця знову в суперважкому дивізіоні у спробі реваншу.

Американський боксер ще раніше розповідав, що має вкрай велике бажання знову зустрітися з Усиком на рингу. Він назвав його одним з найбільш потужних бійців у сучасному боксі.

Нагадаємо, бій Усик — Гантер відбувся в дивізіоні першої важкої ваги 8 квітня 2017 року. Бійці витримали всі 12 раундів. Арбітри присудили перемогу українському чемпіону з рахунком 117:110.

До того Усик мав 11 перемог, з яких 10 він забезпечив нокаутом. Гантер провів 12 тріумфальних боїв, з яких завершилися достроково 8. Жоден з них зустрічі один з одним не мав поразок.

Слід зауважити, карантин, введений через глобальну епідемію COVID-19, не аби як порушив плани організаторів спортивних заходів. У травні Усик мав би вийти на ринг проти Дерека Чісори, однак бій перенесли на осінь.

Як повідомляв ONLINE.UA, вже у липні промоутери узгодили новий орієнтовний період зустрічі українського та британського боксерів.

За словами менеджера британця Девіда Хея, новий бій можна організувати у жовтні 2020 року. Водночас точної та одностайно визначеної дати він не назвав, лише відомо, що боксери можуть зустрітися на рингу на початку згаданого місяця чи наприкінці.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?