Постраждале від хіматаки місто в Сирії знову зазнало авіанальоту
Категорія
Світ
Дата публікації

Постраждале від хіматаки місто в Сирії знову зазнало авіанальоту

Постраждале від хіматаки місто в Сирії знову зазнало авіанальоту

У суботу, 8 квітня, військові літаки обстріляли  підконтрольне сирійській опозиції місто Хан-Шейхун, яке раніше постраждало від хімічної атаки.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  Deutsche Welle.
Інформагентство dpa передає, що за повідомленнями спостерігачів Сирійського центру моніторингу за дотриманням прав людини, приналежність літаків встановити не вдалося. За даними Центру, в результаті авіанальоту загинула щонайменше одна жінка, ще один цивільний був поранений.
Читайте також: Хімічна атака в Сирії: на фото росЗМІ побачили цікавий момент
Агентство AP пише, що за даними іншої моніторингової групи - Місцевих координаційних комітетів, - літак, який здійснював атаку, був російським. Вони також повідомили, що вбита жінка була біженкою з міста в центральній Сирії.
Відзначається, що авіаналіт стався на наступний день після знищення ракетами США військового аеродрому сирійського уряду, з якого нібито була відправлена ​​авіація для хімічної атаки на Хан-Шейхун.
Як повідомляв ONLINE.UA,  після закінчення екстреного засідання Радбезу ООН держсекретар США Рекс Тіллерсон заявив, що рішення Росії і далі підтримувати жорстокий режим президента Сирії Башара Асада є прикрим, але очікуваним.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?