Потап вперше написав пісню українською мовою
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Потап вперше написав пісню українською мовою

Потап вперше написав пісню українською мовою
Джерело:  Instagram

Відомий репер і продюсер, учасник популярного гурту "Потап і Настя" Олексій Потапенко (Потап) вперше написав україномовну пісню.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Instagram репера.
Артист оголосив про співпрацю з українською виконавицею Юлією Думанської.
Для дівчини це вже не перша робота з Потапом і його продюсерським центром MOZGI Entertainment. Минулого літа команда Потапа знімала кліп "Стреляй" для співачки.
Зараз Потап зважився на несподіваний експеримент - стати автором тексту нової української пісні для Юлії. Над музикою до композиції працював композитор Руслан Квінта, яка, за словами самого Потапа, стане не хітом, а шлягером.
Читайте також: Потап розповів про пікантне місце для написання пісень
"Красива і талановита Юлія Думанська записала нову пісню, це точно буде хіт, ні, навіть хіт-шлягер на рідній мові, чекайте сингл і кліп!" - написав артист.


На відміну від Потапа, для співачки це буде не перша україномовна пісня в її репертуарі ("Двічі в одну річку не війдеш", "Пробач").
"Пісня, звичайно ж, про кохання! Я не можу співати про інше, це те, що хвилює мене кожен день і кожну хвилину. Артист завжди повинен співати про те, що близько саме йому, тоді це матиме успіх у публіки" - прокоментувала свою співпрацю з Потапом і Квінтою Юлія Думанська.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  Потап розповів, що на відпочинку пише тільки похмурі і брудні пісні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?