Потрібно лише 20 хвилин: Гончарук поділився гарною новиною
Категорія
Україна
Дата публікації

Потрібно лише 20 хвилин: Гончарук поділився гарною новиною

Потрібно лише 20 хвилин: Гончарук поділився гарною новиною
Джерело:  online.ua

Очільник Кабміну Олексій Гончарук разом зі своєю командою нарешті презентував сервіс "єМалятко" у Києві 14 лютого на День закоханих. За його словами, відтепер батьки зможуть витрачати лише 20 хвилин на 10 державних послуг, що пов'язані з реєстрацію новонароджених, передає ONLINE.UA з посиланням на сайт КМУ.

Варто зазначити, що довгоочікувану презентацію сервісу прем'єр-міністр провів у столичному пологовому будинку №5. Політик звернув увагу усіх присутніх на те, що "єМалятко" – це новий зручний формат стосунків між українцями та державою.

"Презентували комплексну послугу "єМалятко" в Києві – новоспечені батьки витрачатимуть 20 хвилин замість 2 тижнів на 10 державних послуг, пов'язаних з народженням дитини", - написав в соціальних мережах Олексій Гончарук.

Очільник Кабміну також нагадав, що раніше батькам немовлят потрібно було вистояти у чергах 11 інстанцій та подати 37 документів. Завдяки старанням уряду цей процес скоротився до 20 хвилин і зробити усе можна просто в пологовому будинку.

"Схожі сервіси в деяких країнах об’єднали 3-5 послуг в 1, а ми – одразу всі 10. Наразі "єМалятко" вже працює у Києві, Харкові, Луцьку, Вінниці та Кривому Розі. А скоро – онлайн на порталі Дія", – пояснив глава уряду.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Олексій Гончарук виступив з важливою заявою. Він наголосив, що затримка евакуації українців із Уханя пов’язана з мінімізацією ризиків проникнення в Україну коронавірусу Covid-19.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?