Потрібно це закінчити: якою була перша заява Путіна після зустрічі із Зеленським
Категорія
Політика
Дата публікації

Потрібно це закінчити: якою була перша заява Путіна після зустрічі із Зеленським

Потрібно це закінчити: якою була перша заява Путіна після зустрічі із Зеленським
Джерело:  online.ua

Очільник Кремля Володимир Путін після зустрічі нормандської четвірки зізнався, що нарешті відчув "потепління" у відносинах з Україною. Про це він повідомив в ході брифінгу, який проходив у Єлисейському палаці 10 грудня, передає ONLINE.UA.

"Чи є якесь потепління? Я думаю, що так. Дивіться, уже відбувся обмін утримуваними. Ми досягли розведення сил у трьох точках. Ми зустрілися зараз у "нормандському форматі" і обговорили дуже важливе широке коло питань і щодо багатьох з них, ми досягли прогресу. Тому все це разом дає нам підстави думати, що процес розвивається у правильному напрямку", - заявив російський президент.

Окрім того, очільник Кремля наголосив, що потрібно зробите все можливе, щоб конфлікт на Донбасі було завершено.

"Але хочу підкреслити, тут важливо, я вже про це говорив, щоб сторони, що конфліктують, між собою домовлялися, щоб був прямий діалог - ось, що важливо", - додав Володимир Путін.

Як уже згадувалося раніше, Зеленський і Путін в ході особистої зустрічі говорили про вибори на Донбасі і відновлення українського контролю над кордоном, але якихось домовленостей не досягли, однак вдалося домовитися про обмін полоненими "всіх на всіх" до 31 грудня поточного року.

Варто зазначити, що за підсумками зустрічі у "нормандському форматі" сторони підготували та узгодили комюніке. Окрім того, відомо, що Київ та москва нарешті розблокували перемовини щодо транзиту газу.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, Володимир Зеленський пообіцяв усім українцям,  що офіційний Київ підпише договір із Москвою про поставки газу "за кращими умовами, ніж до цього".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?