Потужна російська агресія - у Зеленського відреагували на новий скандал
Категорія
Політика
Дата публікації

Потужна російська агресія - у Зеленського відреагували на новий скандал

Потужна російська агресія - у Зеленського відреагували на новий скандал
Джерело:  online.ua

Скандальний нардеп Андрій Деркач напередодні оприлюднив новий нібито справжній запис переговорів Петра Порошенка з Володимиром Путіним. Секретар РНБО Олексій Данілов прокоментував цей резонансний інцидент. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на заяву політика у телеефірі.

За словами секретаря, такий відвертий компромат, справжність якого не підтверджена, свідчить про потужну російську агресію всередині країни.

"Те, що ми сьогодні спостерігаємо, це один з елементів інформаційних воєн: вони дуже потужні, і багато людей на них не звертають увагу, але вони є, ці процеси всередині нашої країни. У нас дуже потужна інформаційна російська агресія всередині країни", – пояснив Данілов.

Він додав, протистояти їй вкрай важко, оскільки в Україні немає тоталітарного режиму, а суспільство — вільне. Він назвав цей інцидент роздуванням слона з мухи, на яку раніше ніхто не звертав увагу.

Цікаво, що схожу заяву оприлюднила раніше СБУ.

"Активізація багатовекторної роботи країни-агресора в українському інформаційному просторі є визнанням ефективності роботи українських спецслужб та спробою використати Україну для зовнішнього впливу на перебіг політичних подій у світі", - зауважили силовики.

Нагадаємо, компрометувальним у записі нібито переговорів Порошенка з Путіним став тон, на якому вони тривали. Президенти обговорили 1 травня й 70-річчя з дня перемоги, що говорить про весну 2015 року — тоді пройшло кілька місяців після трагедії під Дебальцевим.

Утім, лідери невимушено обговорюють різні питання, Порошенко жартує, а прощаються вони навіть тепло.

У Порошенка ці записи назвали відвертим фейком.

Як повідомляв ONLINE.UA, 8 липня генпрокурорка України Ірина Венедіктова прийняла рішення про припинення досудового розслідування відносно колишнього президента Петра Порошенка у справі про призначення першого заступника голови Служби зовнішньої розвідки Сергія Семочка. Про це стало відомо в ході судового засідання Печерського суду, де сьогодні мали обрати запобіжний захід для Порошенка.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?