Потужні вибухи в Росії: в Міноборони РФ нарешті назвали причину
Категорія
Події
Дата публікації

Потужні вибухи в Росії: в Міноборони РФ нарешті назвали причину

Потужні вибухи в Росії: в Міноборони РФ нарешті назвали причину
Джерело:  online.ua

За попередніми даними, причиною пожежі і вибухів на складі боєприпасів в Ачинському районі міг бути людський фактор. Про це повідомив заступник міністра оборони Росії генерал армії Дмитро Булгаков, передає ONLINE.UA з посиланням на "Інтерфакс".

Він наголосив, що точну причину інциденту встановлять слідство і прокуратура, а також додав, що арсенал буде розформований.

"Булгаков прибув в Красноярський край до місця НП в ніч на 6 серпня разом з фахівцями штабу матеріально-технічного забезпечення. Під його керівництвом оперативна група проводить оцінку обстановки.

Крім того, за даними агентства, число постраждалих від вибухів збільшилося до 12 осіб. Шість з них госпіталізовані, лікарі оцінюють їхній стан як середнього ступеня тяжкості", - сказано в повідомленні.

Окрім того, зазначається, що особовий склад частини, а також жителів населених пунктів в радіусі 20 кілометрів від частини евакуювали.

Заступник голови крайового уряду РФ Олексій Подкоритов каже, були евакуйовані більше 9,5 тисячі осіб, близько шести тисяч з них покинули небезпечну зону самостійно.

У ніч на 6 серпня було оголошено, що вибухи припинилися.

Як повідомляв ONLINE.UA, 16 червня  в центрі Києва стався потужний вибух.  Надзвичайна подія трапилась за адресою вулиця Тургенєвська, 20. Вибух стався в одному з гаражів в дворі трьохповерхового будинку.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?