Потужний вибух у Києві: рятувальники розбирають завали
Категорія
Події
Дата публікації

Потужний вибух у Києві: рятувальники розбирають завали

Потужний вибух у Києві: рятувальники розбирають завали
Джерело:  online.ua

Сьогодні вночі в центрі Києва стався потужний вибух. Надзвичайна подія трапилась за адресою вулиця Тургенєвська, 20. Як повідомляє ONLINE.UA з посиланням на дані поліції, вибух стався в одному з гаражів в дворі трьохповерхового будинку.

В результаті повністю знищено три гаражі та пошкоджена газова труба. Один з автомобілів розірвано на шматки. За попередніми даними, причиною вибуху могла стати детонація невстановленого пристрою, що зберігався в гаражі. Як стверджують очевидці, вибух було чутно на відстані 4-5 кілометрів.

Усю ніч на місці надзвичайної пригоди працювали рятувальники, медики та поліцейські. Заради недопущення вибуху газу, будинок по вулиці Тургенєвська, 16 відключено від газопостачання.

За словами начальника Управління з питань цивільного захисту КМДА Романа Ткачука, інформації про загиблих та інших потерпілих наразі немає. Наслідки пошкодження ліквідовуються силами чергових бригад Державної служби надзвичайних ситуацій.

Нагадаємо, що 29 травня у Києві теж стався вибух. На Троєщині невідомі зловмисники підірвали банкомат Приватбанку та вкрали касету, в якій знаходилося кількасот тисяч гривень. На щастя, тоді, як і сьогодні вночі, обійшлося без постраждалих.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?