В Києві прогримів потужний вибух - перші подробиці
Категорія
Події
Дата публікації

В Києві прогримів потужний вибух - перші подробиці

В Києві прогримів потужний вибух - перші подробиці

У Деснянському районі столиці був скоєний вибух в приміщенні одного з відділень Приватбанку. Як повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу київської поліції, метою зловмисників став банкомат, встановлений в тамбурі банківського відділення.

Незважаючи на те, що під час вибуху ніхто, на щастя, не постраждав, злочинці все ж таки вкрали касету з грошима у банкоматі. У ній могло знаходитися кількасот тисяч гривень.

У поліції розповіли, що очевидцями вибуху стали двоє місцевих жителів. Чоловік, який викликав правоохоронців, розповів, що бачив трьох зловмисників, які підірвали банкомат, та навіть намагався зі знайомим їх наздогнати. Але їм це не вдалося.

За словами заступника начальника відділу кримінальної поліції Деснянського управління поліції м. Києва Максима Козака, зловмисники потрапили до тамбуру відділення Приватбанку, використовуючи банківську картку:

«Зайшовши у тамбур, невідомі підійшли до банкомату, вставили у щілину, з якої видається готівка, спеціальний шланг та повернулися на вулицю. Із собою фігуранти мали сумку з двома газовими балонами, які підключили до шлангу та пустили по ньому газо-повітряну суміш. Коли банківський пристрій вибухнув, фігуранти забігли у приміщення, забрали касети із грошима та втекли. Остаточна сума збитків встановлюється», – повідомив поліцейський.

У поліції зазначили, що максимальна міра покарання за подібний злочин передбачена у вигляді 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Нагадаємо, що у столичній мерії вчора розповіли про шалену популярність нового мосту серед киян.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?