Потужний вибух в Донецьку: з'явилися нові фото, відео і головна версія
Категорія
Події
Дата публікації

Потужний вибух в Донецьку: з'явилися нові фото, відео і головна версія

Потужний вибух в Донецьку: з'явилися нові фото, відео і головна версія
Джерело:  online.ua

В Донецьку, окупованому бойовиками так званої ДНР, ввечері 2 лютого прогримів потужний вибух

 — імовірно, здетонували боєприпаси, які перевозилися у вантажівці по місту.


Загострення на Донбасі: хроніку подій читайте на ONLINE.UA.
Як повідомив волонтер Семен Кабакаев в Facebook, "бойовики відкрили вогонь з Донецька всього чого можна, вже 20 хвилин одночасно як почали працювати "Гради", 152-мм гаубиці та міномети, на околицях міста періодично працюють танки. Наші дали відповідь таку, що ми чуємо з перехоплення ворог у паніці кричить, що відпрацювали "Точка-У" з однієї з їхніх баз".
"Зараз всі бойовики і кадрові військові РФ в паніці намагаються відповідати нам та мобілізувати усі сили, в Донецьку оголошена тривога", — додав він.


Читайте також: Народився в тілогрійці: мережу вразило фото везунчика-бійця АТО




У свою чергу, журналіст Денис Казанський написав: "По мережі шириться інформація про сильний вибух на Мотелі".
"Це недалеко від мого будинку, де я жив до війни. Бойовики спочатку заявили, що прилетіла "Точка-У", потім, що це нібито був обстріл з "Урагану". В реальності картина така. Повністю знищений прильотом військторг "Камуфляж". Його уламками усипана дорога. Схоже на детонацію складу з боєприпасами", — додав він.
Також Казанський зазначив, що, за словами російського журналіста Коца, вибухнула вантажівка.


Читайте також: Війна на Донбасі: мешканець Донецька викрив бойовиків

"Якщо так, то перевозив він напевно теж щось вибухонебезпечне. Поруч стоять общаги не постраждали. Навіть світло горить", - зазначив блогер.
У свою чергу, припущення про детонації боєкомплекту висловив і кореспондент німецької газети Юліан Ріпці, який також виклав в мережу вигляді з місця події, де було випадково знято як "Гради" бойовиків обстрілюють українську армію прямо з житлових кварталів Донецька.




За даними українців у соцмережах, бойовики примудрилися потрапити у власний склад боєприпасів.



Як повідомляв ONLINE.UA, ввечері  2 лютого бойовики ДНР обстріляли пункти обігріву та допомоги мешканцям Авдіївки, загинули двоє людей.







Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?