Повернення легендарного Тайсона опинилося під загрозою зриву - у чому проблема
Категорія
Спорт
Дата публікації

Повернення легендарного Тайсона опинилося під загрозою зриву - у чому проблема

Повернення легендарного Тайсона опинилося під загрозою зриву - у чому проблема
Джерело:  online.ua

Боксер Рой Джонс може відмовитися від виходу на ринг проти легендарного Майка Тайсона, який планує короткотривале повернення заради виставкових боїв. Спортсмен особисто назвав причини ймовірного рішення. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Daily Mail.

За словами Джонса, йому наразі доводиться заробляти собі на життя іншими справами, тож він не може віддати себе боксу повністю.

"Мені довелося скасувати інші справи, щоб вийти на ринг, це змінило мій розклад. Я був вимушений усе змінити. Це найбільша проблема", - підкреслив американець.

Боєць пояснив, він втрачає час та гроші під час підготовки до бою-повернення, тож бажано б отримувати компенсацію.

"Якщо вони не зроблять ситуацію більш осмисленою, бій буде скасовано. Навіщо я повинен міняти дату й псувати собі залишок року, якщо ми погодилися на 12 вересня? Вони мені сказали, що хочуть більше глядачів. Але якщо буде більше глядачів, то це вже зовсім інші гроші. Подивимося, як все вирішиться", - резюмував Джонс.

Нагадаємо, "залізний Майк" оголосив про своє повернення на ринг заради кількох боїв навесні 2020 року. Його менеджери домовилися про зустріч з Джонсом на 12 вересня, однак дату згодом змінили.

Згідно з інформацією джерел серед організаторів, двобій прийматиме арена Dignity Health Park в каліфорнійському Карсоні. Він відбудеться 28 листопада замість 12 вересня.

Саме сторона Тайсона наполягала на такому перенесенні. Менеджмент вважає, перенесення на пізніший термін дозволить отримати більше грошей.

Як повідомляв ONLINE.UA, виставкова подія може перетворитися на боротьбу за новий титул. Його спеціально "розіграють" поміж колишніми чемпіонами, як проведуть бій. Відомо, що створенням відповідного поясу займуться представники однієї зі світових організацій — WBC, WBO, WBA, IBF.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?