Повертаються: Єлизавета II звернулася з неочікуваним проханням до принца Гаррі і Меган Маркл
Категорія
Світ
Дата публікації

Повертаються: Єлизавета II звернулася з неочікуваним проханням до принца Гаррі і Меган Маркл

Повертаються: Єлизавета II звернулася з неочікуваним проханням до принца Гаррі і Меган Маркл
Джерело:  online.ua

Принц Гаррі і Меган Маркл, які відмовилися від королівських обов'язків і переїхали жити в Канаду, раптово повертаються в Лондон. Про це їх попросила королева Єлизавета II. Герцог і герцогиня Сассекські останній раз візьмуть участь в офіційному заході в якості членів королівської сім'ї. Про несподіване повернення принца Гаррі і Меган Маркл до Великої Британії повідомили обізнані інсайдери The Times, передає ONLINE.UA.

Відомо, що Єлизавета II запросила онука і його дружину взяти участь в щорічній службі у Вестмінстерському абатстві з нагоди Дня Співдружності, який в 2020 році випадає на 9 березня. Повідомляється, що на зустріч з королівською родиною зіркове подружжя приїде з маленьким сином Арчі, якому, до речі, 6 березня виповниться 10 місяців. Після цього принц Гаррі і Меган Маркл остаточно складуть з себе повноваження високопоставлених членів королівський сім'ї і відмовляться від титулів Їх Високості.

Нагадаємо, герцог і герцогиня Сассекські оголосили про своє рішення відмовитися від королівських обов'язків 8 січня 2020 року. Вони заявили про бажання жити по черзі в Великій Британії і Північній Америці, а також створити власну благодійну організацію. В результаті королева Єлизавета II прийняла жорстке рішення позбавити їх королівських титулів. За рішенням монархині, Гаррі залишиться принцом і за ним збережеться титул герцога Сассекського. Меган Маркл також зберігає титул герцогині Сассекської. Однак вони не братимуть участі в майбутніх урочистих заходах або королівських турах. До того ж їм доведеться виплатити 2,4 млн фунтів за ремонт резиденції у Віндзорі, яка залишиться їхнім будинком в Великій Британії.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що принц Гаррі емоційно відреагував на жорсткий наказ Єлизавети II. Онук британської королеви заявив, що сподівався і далі слухаючи королеві, але без державного фінансування, але це виявилося неможливим.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?