Повинні вирватися з проклятого кола: в Кабміні не оцінили обіцянки Зеленського
Категорія
Політика
Дата публікації

Повинні вирватися з проклятого кола: в Кабміні не оцінили обіцянки Зеленського

Повинні вирватися з проклятого кола: в Кабміні не оцінили обіцянки Зеленського
Джерело:  online.ua

Міністр інфраструктури Володимир Омелян жорстко розкритикував заяви українського лідера, які стосувалися відкриття аеропортів та ремонту доріг. За його словами, реальні цифри і ті, які озвучив президент, – не збігаються, передає ONLINE.UA.

"Безумовно, озвучений ріст економіки в 5-7% – благий намір. Обіцяли і до нього. На жаль, цього росту недостатньо. Щоб зміни були відчутні кожному, щоб ми змогли вирватися з проклятого кола, – рости потрібно на 10-15 % на рік мінімум",– наголосив Омелян.

Також Зеленський пообіцяв збільшити кількість реально діючих аеропортів до 15-ти. Проте, за словами Омеляна, зараз їх вже є 16.

"Транспортною стратегією до 2030 передбачено 50 (аеропортів – ред.). Тобто, ми скоротимо їх кількість?", - поцікався він.

Також глава держави висловився про "забезпечення розвитку" 5 українських портів. Насправді, їх набагато більше, зазначає Омелян. За його словами, в Україні – 13 морських портів, ще 5 в анексованому Криму та 1 у В’єтнамі.

"П’ять розвиваємо, а решта: закриваємо, забуваємо, продаємо, губимо?" – запитує міністр у президента.

Як повідомляє ONLINE.UA, раніше Володимир Зеленський запросив президента Туреччини Реджепа Таїпа Ердогана відновлювати інфраструктуру на Сході України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?