Зеленський звернувся до Ердогана з несподіваною пропозицією
Категорія
Політика
Дата публікації

Зеленський звернувся до Ердогана з несподіваною пропозицією

Зеленський звернувся до Ердогана з несподіваною пропозицією
Джерело:  online.ua

Український лідер Володимир Зеленський запросив президента Туреччини Реджепа Таїпа Ердогана відновлювати інфраструктуру на Сході України, передає ONLINE.UA з посиланням на сайт ОПУ.

"Очікуємо на активну участь турецької сторони у міжнародному форумі з відновлення Донбасу, який ми плануємо провести восени в Маріуполі...Я з радістю запрошую турецький бізнес до нас. Я особисто виступаю гарантом вашої комфортної роботи в Україні. Давайте зростати разом", - заявив Зеленський.

Турецький лідер озвучив деталі переговорів з українським колегою.

"Ми домовилися з паном Зеленським пришвидшити діяльність, спрямовану на інвестиції в інфраструктуру та будівництво. Крім того, обмінялися точками зору щодо того, яким чином зможемо підвищити рівень інвестицій шляхом розв’язання деяких проблем", - сказав Ердоган.

Йдеться про будівництво доріг, аеропортів, морських портів та співпрацю в оборонній, енергетичній і туристичній сферах. Ердоган сподівається, що товарообіг між Україною і Туреччиною сягне 10 млрд доларів США.

Як повідомляє ONLINE.UA, президент Зеленський вимагає від Путіна вплинути на бойовиків та  припинити таким чином появу жертв  серед військовослужбовців ЗСУ, що захищають Донбас.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?