Зеленський розповів про термінову розмову з Путіним щодо Донбасу
Категорія
Україна
Дата публікації

Зеленський розповів про термінову розмову з Путіним щодо Донбасу

Зеленський розповів про термінову розмову з Путіним щодо Донбасу

Вранці у середу, 7 серпня, відбулася термінова телефонна розмова між президентами України Володимиром Зеленським та Росії Володимиром Путіним. Про це інформує ONLINE.UA з посиланням на УНІАН.

Український лідер виступив на брифінгу після наради за участю начальника Генштаба ЗСУ Руслана Хомчака, секретара РНБО Олександра Данилюка та командирів окремих підрозділів ООС. Нарада була пов'язана з загибеллю групи бійців на Донбасі.

"Я сьогодні зранку розмовляв з президентом Путіним з цього приводу, терміново йому подзвонив і сказав, що це нас не наближує до миру, я дуже вас прошу вплинути на ту сторону, щоб вони припинили вбивство наших людей", - пояснив Зеленський.

Президент України додав, що наполягає на швидкій організації зустрічі на найвищому рівні у "нормандському форматі".

Нагадаємо, під Павлополем зафіксовано обстріл українських позицій, внаслідок якого загинули чотири військовослужбовці.

Як повідомляло ONLINE.UA, Зеленський проведе зустріч з турецьким колегою Реджепом Таїпом Ердоганом. Анкара оголосила теми, що будуть обговорені президентами.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?