Повне перемир'я на Донбасі: в Міноборони повідомили чудові новини
Категорія
Україна
Дата публікації

Повне перемир'я на Донбасі: в Міноборони повідомили чудові новини

Повне перемир'я на Донбасі: в Міноборони повідомили чудові новини
Джерело:  interfax.com.ua

Очільник Міноборони Андрій Загороднюк повідомив хороші новини для всіх українців. За його словами, нові точки розведення сил і засобів на Донбасі вже відомі і обговорюються в рамках Тристоронньої контактної групи. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Інтерфакс-Україна".

"Ми говоримо про повне перемир'я з 1 січня. Тобто ми зараз готуємося до цього і будемо працювати... По точках. Так, ми визначили наші точки. Як ми вже говорили, ці точки мають абсолютно чіткий гуманітарний характер – то тобто це переходи, де населення може перетинати лінію зіткнення. Зараз вони обговорюються в Тристоронній контактній групі", - заявив Андрій Загороднюк.

Він також наголосив, що поки назви нових точок не можна озвучити, але українській стороні вони "повністю підходять, там немає ризиків".

Варто зазначити, що нещодавно український лідер Володимир Зеленський розповів, що в рамках ТКГ в Мінську будуть узгоджені поки три "гуманітарні" точки для подальшого розведення сил на Донбасі до кінця березня 2020 року, про що домовилися в Парижі на зустрічі лідерів країн "нормандського формату".

Як повідомляв ONLINE.UA, українська сторона проведе новий обмін бранцями з підконтрольними Росії "ДНР" та "ЛНР" 29 грудня. 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?