Повністю нівельовані: військовий експерт оцінив боєздатність ПВК "Вагнер"
Категорія
Україна
Дата публікації

Повністю нівельовані: військовий експерт оцінив боєздатність ПВК "Вагнер"

Повністю нівельовані: військовий експерт оцінив боєздатність ПВК "Вагнер"
Джерело:  online.ua

Військово-політичний оглядач групи “Інформаційний спротив”, військовий експерт Олександр Коваленко розповів online.ua чи можуть бойовики з ПВК Вагнера взяти активну участь у новому наступі РФ.

Джерело:  ютуб-канал online.ua

Чи відіграє ПВК Вагнер важливу роль у новому наступі РФ

Олександр Коваленко зазначає, що ПВК Вагнер на сьогодні втратили свою боєздатність цілком та повністю.

Бойовики не можуть компенсувати ті втрати, які вони понесли під час боїв біля Соледара.

Те, як Пригожин використав їх основний ресурс, ну йому, можна навіть сказати спасибі. Дійсно, він просто знищив тисячі цих зеків, яких можна було б використати більш ефективно.

Експерт підкреслює, що ПВК Вагнер на сьогодні нівельовані.

На Бахмутському секторі Пригожин отримав монополію від російської влади і міг робити там все, що завгодно. Він отримав монополію від російської влади для того, щоб вербувати зеків. А що відбулося зараз? Зараз все.

Наразі ПВК Вагнер не відіграє під Бахмутом головної ролі, це місце зайняли російські десантники та регулярні війська.

Таким чином, ПВК Вагнер не буде відігравати якоїсь вагомої ролі в подальших наступальних діях.

Біля Вугледара з'явилась нова ПВК Патріот

За словами Коваленка, у Пригожина залишається достатньо інформаційних майданчиків та інформаційних ресурсів, через які він буде популяризувати свою особистість, дії своїх бойовиків.

Окрім цього, експерт згадує про ПВК "Патріот", яка з'явилась біля Вугледара.

ПВК "Патріот" - це створена міністерством оборони РФ приватна військова компанія на противагу ПВК Вагнер.

Вони є основними конкурентами Пригожина та ФСБ, але вони не з'явилися, допоки ПВК Вагнер не нівелювала і не дискредитувала себе. І зараз Сергій Шойгу буде намагатися робити все, щоб популяризувати вже свою ПВК, продемонструвати Путіну, що ось бачите, ваш Пригожин нічого не зміг зробити, а ми зараз Вугледар окупуємо.

Причиною їх появи біля Вугледара є те, що першими в штурмах повинні бути використанні морські піхотинці та інші підрозділи, а потім, за планом Шойгу, у Вугледар зайде ПВК "Патріот".

З цього вони будуть робити таку новину, що зробили міністерські патріоти. Скажімо так, я вважаю, що найближчим часом можуть змінитися акценти в інформаційному просторі РФ і з'явитися новий вже приватно-військовий герой у вигляді "Патріота".

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?