Повний розгром: найяскравіші моменти матчу Шахтар - Аталанта
Категорія
Спорт
Дата публікації

Повний розгром: найяскравіші моменти матчу Шахтар - Аталанта

Повний розгром: найяскравіші моменти матчу Шахтар - Аталанта
Джерело:  online.ua

Важливий матч між українським клубом "Шахтар" та італійською "Аталантою" завершився поразкою українців. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на офіційну статистику Ліги чемпіонів.

Донецька команда завершила зустріч, не заробивши жодного голу, з рахунком 3:0.

Загалом обидва клуби мали досить напружену ситуацію у групі. Обом була необхідна тільки перемога. "Шахтар" мав змогу вийти до плей-офф клубного європейського турніру. "Аталанта" потребувала 3 балів та паралельної поразки загребського "Динамо", яке грало проти "Манчестер Сіті".

Українці тримали оборону до 67-ї хвилини матчу. Її прорвав Тімоті Кастань завдяки передачі Гомеса. Арбітр почав перевірку через можливість офсайду, але все ж таки встав на бік італійського голу.

Другий гол у "шахтарські" ворота забив Маріо Пашаліч на 80-й хвилині. Фінальним акордом у розгромі став пропуск Андрія Пятова буквально під завісу - на 90-й хвилині.

Наразі відомо, що "Шахтар" буде боротися за місце у Лізі Європи. Далі в ЛЧ пройшли "МанСіті" й "Аталанта".

Як повідомляв ONLINE.UA, нещодавно донецький клуб зустрічався з одним з найсерйозніших суперників у групі - англійським "Манчестер Сіті". Матч завершився нічиєю 0:0, що пішло на користь "Шахтарю".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?