Повний треш - Порошенко на допиті в ДБР влаштував демарш
Категорія
Політика
Дата публікації

Повний треш - Порошенко на допиті в ДБР влаштував демарш

Повний треш - Порошенко на допиті в ДБР влаштував демарш
Джерело:  online.ua

У Державному бюро розслідувань розповіли про те, що колишній український лідер та очільник партії "Європейська солідарність" Петро Порошенко, який прийшов на допит 1 липня, відмовився давати показання в бюро та влаштував справжній демарш. Такою інформацією поділився очільник відділу Головного слідчого управління ДБР Вадим Приймачок. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сайт бюро.

"Порошенко прийшов до слідчого ДБР для проведення допиту в якості підозрюваного. Він відмовився від дачі показань по суті пред'явленої підозри, також йому вручалися повістки на допит на інші дати, але він в присутності понятих відмовився отримувати вказані повістки", - заявив Вадим Приймачок.

За його словами, захиснику Порошенка вручили копію клопотання про продовження терміну досудового розслідування у кримінальному провадженні щодо колишнього президента і ексзаступника голови СЗР Сергія Семочка. Варто зазначити, що після виходу з ДБР колишній український президент разом із своїми прихильниками рушив до будівлі Печерського суду Києва, де о 14.00 продовжилося засідання з обрання йому запобіжного заходу. Прокуратура клопотала про обрання Порошенку запобіжного заходу у вигляді особистого зобов’язання.

Очільник "Європейської солідарності" вже встиг прокоментувати ситуацію, що склалася, у своїх соціальних мережах.

"Повністю погоджуюсь із позицією Генерального прокурора Рябошапки: справа проти мене — повний юридичний треш. Генпрокурор Рябошапка був змушений подати у відставку за відмову підписати підозру. У глибині душі і пані Венедіктова погоджується із паном Рябошапкою. Але, бачучи долю Рябошапки, і будучи залежною від президента Зеленського, на відміну від нас, сторони захисту, вона боїться за свою долю. Зніміть із неї цей тягар: шануйте і поважайте жінку!", - написав Порошенко.

Окрім того, політик звернувся до чинного українського лідера Володимира Зеленського та глави ОГП Ірини Венедіктової.

"Звертаюся до пані Венедіктової і пана Зеленського: замахнулися — бийте! Не відкладайте, не бійтеся. Треба запроторити за ґрати — запроторюйте. Але пам‘ятайте: в Україні це погано закінчується", - додав Порошенко.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що адвокат колишнього українського лідера Петра Порошенка 1 липня опублікував відео-відповідь очільниці Офісу генерального прокурора Ірині Венедіктовій.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?