Появилось видео с места нападения на девушку-копа в Киеве
Категорія
Події
Дата публікації

Появилось видео с места нападения на девушку-копа в Киеве

Появилось видео с места нападения на девушку-копа в Киеве
Джерело:  ДТП.kiev.ua

В мережі з'явилося відео з місця нападу на дівчину-поліцейську у Києвів, котра оформлювала ДТП  на вулиці Великій Васильківській.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео dtp.kiev.ua.

«При оформленні ДТП був напад на патрульного поліції, заступника командира роти. Патрульну дівчину вдарили в ніс, викликалася швидка», тут працює опергрупа», — заявив поліцейський, який перебував на місці події.
За його словами, конфлікт стався, коли «нетверезі люди почали виходити на проїжджу частину, їх попросили пройти на тротуар».


Читайте також: Побиття дівчини-поліцейської в Києві: з'явилися нові подробиці

«Конфлікт також виник із-за того, що вони перейшли на проїжджу частину, бо водій автомобіля почав знімати номерні знаки, а також їх попросили вийти на тротуар щоб спілкуватися на тротуарі, для їхньої ж безпеки», — розповів коп.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  спікер МВС України повідомив, що напад на дівчину-копа здійснив чоловік, який не мав жодного стосунку до оформлюваного ДТП.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?