Позбавлену медалей в ЛНР дівчинку-"бойовика" прийняли в "братній республіці": з'явилося відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Позбавлену медалей в ЛНР дівчинку-"бойовика" прийняли в "братній республіці": з'явилося відео

Позбавлену медалей в ЛНР дівчинку-"бойовика" прийняли в "братній республіці": з'явилося відео
Джерело:  online.ua

Бойовики ДНР нагородили 10-річну дівчинку-"бойовика" Богдану Нещерет, у якої нібито ватажок так званої ЛНР Ігор Плотницький вкрав медалі.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сепаратистські сайти.
9 травня 10-річну дівчинку на території так званої ДНР нагородили медаллю "За бойові заслуги Новоросії".
"Щоб надалі ні в кого не виникли підозри про те, що юний "Привид" отримав цю нагороду незаслужено, наводимо частину наказу про нагородження: "за зміцнення боєготовності і морального духу підрозділу нагородити Богдану Нещерет Романівну медаллю "за бойові заслуги Новоросії", - йдеться в наказі бойовиків про нагородження.


Богдана Нещерет стала відома після публікації сепаратистськими сайтами її віршів, присвячених покійному лідеру банди "Привид" Олексію Мозговому. Після його смерті дівчинка вступила в його бригаду бойовиків і отримала позивний "Доця".
Незабаром після того, як дівчинка почала набувати все більшої популярності, у неї відібрали «медалі», вручені їй для участі в пропагандистських акціях.
Тим часом за «Доцю» заступився ряд сепаратистських організацій, серед яких була і скандальна «Луганська гвардія», яка позиціонує себе як опозицію нинішньому ватажкові ЛНР Ігорю Плотницькому.
4 травня лідер «Луганської гвардії» Анастасія Пятерикова повідомила на своїй сторінці «Вконтакте», що в квартирі, де проживає Богдана, проводиться обшук так званою «МВС ЛНР», а в школу приїхали співробітники «прокуратури», щоб допитати 4-класницю.
Як повідомляв ONLINE.UA, ватажкові бойовиків ЛНР Ігорю Плотницькому приписали цитату з Біблії, розміщену на одному з білбордів в окупованому Луганську.


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?