Позитив та Michelle Andrade випустили пісню після чуток про роман
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Позитив та Michelle Andrade випустили пісню після чуток про роман

Позитив та Michelle Andrade випустили пісню після чуток про роман
Джерело:  online.ua

Після того, як в мережі почали ширитися чутки про роман співака Позитива з колегою по сцені Michelle Andrade, артисти неочікувано для всіх презентували спільний саундтрек до виходу нового українського серіалу "100 тисяч хвилин разом". Виконавці презентували однойменний хіт. У ньому йдеться про подружжя, яке на 2 місяці залишилось замкнутим у будинку. Автором композиції став репер та продюсер Потап. Попри те, що спільна робота артистів лейблу Потапа, для усіх уже звична річ, фанати співаків знову отримали привід заговорити про можливий роман Мішель та Олексія Завгороднього, передає ONLINE.UA.

Головний саундтрек фільму "100 тисяч хвилин разом" вийшов на ютубі 5 лютого. В пісні розповідається про закохану пару, яка провела разом 69 днів замкнутою у своєму будинку попри те, що вони 10 років перебували у шлюбі.

"Тут я незвично романтичний, але цей настрій "матчиться" з сюжетом серіалу, як і ми з Мішель в цій пісні. Вийшла лірика, яка залітає в душу кожному", – прокоментував пісню Позитив (Олексій Завгородній).

За словами Мішель, вона дуже хотіла б, аби цю пісню співали усі, а не лише глядачі серіалу. Співачка плекає надію, що "100 тисяч хвилин" стане справжнім хітом.

Чутки про роман артистів підігріла нещодавня заява Позитива. Він обмовився про складні випробування в особистому житті. Репер зазначив, що важчого року, ніж 2020, у нього не було. Втім, невідомо, чи розлучився Олексій Загородній зі своєю дружиною, чи вони досі разом. Також інтерв'ю давала Мішель, де казала, що її коханим є її друг, і в мережі вже припустили, що це Позитив. Окрім того, уже відомо,що артисти разом будуть брати участь у проєкті "Орел і Решка", де вони стали співведучими.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що модель Діта фон Тіз прокоментувала секс-скандал навколо ексчоловіка Меріліна Менсона.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?