ППО збила ракети та дрони над Полтавщиною, Черкащиною та Кривим Рогом
Категорія
Україна
Дата публікації

ППО збила ракети та дрони над Полтавщиною, Черкащиною та Кривим Рогом

ППО збила ракети та дрони над Полтавщиною, Черкащиною та Кривим Рогом
Джерело:  online.ua

Ввечері 10 жовтня ППО збила ракети та БПЛА у Полтавській та Черкаській областях, а також у Кривому Розі. Повідомляють про 4 постраждалих.

Джерело: голови ОВА Полтавської, Черкаської та Дніпропетровської областей

Вибухи на Полтавщині

У Кременчуцькому районі на Полтавщині було чутно звуки вибухів.

Пізніше керівник Полтавської ОВА Дмитро Лунін повідомив, що у Кременчуцькому районі працює ППО.

Дві ракети збили в Кременчуцькому районі. Через падіння уламків однієї з російських ракет постраждали три людини. Надається вся необхідна допомога, - написав він.

Уранці ППО на Кременчуцьким районом збили одну ракету та один іранський дрон.

Три ракети влучили в об‘єкт енергетичної інфраструктури. Це спричинило перебої зі світлом та водопостачанням по всій області.

Вибухи у Кривому Розі

Над Кривим Рогом ППО збила два дрони-камікадзе «Shahed-136», повідомив керівник ОВА Резніченко. Вони були спрямовані на об'єкти критичної інфраструктури.

Зранку на Дніпропетровщині від ракетного удару загинули 4 людини, поранення отримали 19 осіб.

Росіяни скерували на область більш ніж 10 ракет. Чотири ракети знищили ППО. В одному з районів Кривого Рогу зникло світло.

Вибухи на Черкащині

Над Канівщиною на Черкащині ППО збила два безпілотника. Попередньо, люди не постраждали, - повідомив керівник ОВА Табурець.

Також під час повітряної тривоги у Черкаському районі збили ракету. Одна людина травмувалася, пошкоджено близько двадцяти будинків.

Водночас на Херсонщині підрозділом Херсонської зенітної ракетної бригади повітряного командування "Південь" збито російський штурмовик Су-25.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?