Працівниця ДСНС нарешті розповіла, чому злетіла на автівці в річку в центрі Харкова
Категорія
Події
Дата публікації

Працівниця ДСНС нарешті розповіла, чому злетіла на автівці в річку в центрі Харкова

Працівниця ДСНС нарешті розповіла, чому злетіла на автівці в річку в центрі Харкова
Джерело:  Суспільне

Декілька днів поспіль українці не втомлюються обговорювати резонансну ДТП, яка сталася в центрі Харкова — саме там, на Набережній, дівчина на автомобілі KIA знесла на великій швидкості огорожу та впала в річку. Після цього, рятуючи своє життя, вона вилізла на дах авто, що тонуло, де і дочекалась приїзду рятувальників та швидкої. Дівчину оперативно дістали з річки й надали першу допомогу. За словами поліцейських, вона не постраждала, лише трохи злякалася. Очевидці події зняли дівчину на даху авто, що тонуло, — за лічені години ці кадри заполонили українську мережу, ба більше, деякі з них навіть вже встигли перетворитися на меми. Проте лише нещодавно стало відомо, якою ж була реальна причина ДТП. Сама дівчина, яка виявилася працівницею ДСНС, розповіла, що злетіла в річку, оскільки хотіла врятувати життя кота, який неочікувано кинувся під колеса її автівки. Про це інформує ONLINE.UA з посиланням на місцеве видання "Суспільне Харків".

Зазначається, що Анна Січкар, яка потрапила в ДТП, працює в головному управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій начальником юридичного сектора. Дівчина розповіла, що причиною ДТП нібито стало кішка, яка перебігала дорогу.

"Побачила на дорозі кішку. І щоб уникнути наїзду на тварину, направила транспортний засіб у бік бордюра. Після чого в автівки почався неконтрольований рух, і вже сталося падіння у воду", — цитують Анну Січкар в ДСНС.

Анна Січкар (фото - Труха. Харків)

Окрім того, зазначається, що алкотестер підтвердив, що жінка була тверезою. Автівку дістали з води. На водійку склали адмінпротокол за ст. 124 (порушення правил дорожнього руху, що призвели до пошкодження транспорту та елементів проїжджої частини). Правоохоронці опитали очевидців. Матеріали скерують до суду.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що у неділю, 4 жовтня, в Києві відбулася смертельна ДТП  — на пішохідному переході водій маршрутки на великій швидкості збив трьох людей.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?