У Києві водій маршрутки на переході влаштував моторошну ДТП, є загиблі
Категорія
Події
Дата публікації

У Києві водій маршрутки на переході влаштував моторошну ДТП, є загиблі

У Києві водій маршрутки на переході влаштував моторошну ДТП, є загиблі
Джерело:  online.ua

У неділю, 4 жовтня, в Києві відбулася смертельна ДТП - на пішохідному переході водій маршрутки на великій швидкості збив трьох людей. В результаті аварії одна жінка загинула на місці події, двоїх постраждалих госпіталізували з серйозними травмами, вони у важкому стані. Столичні правоохоронці розкрили моторошні подробиці ДТП, відео з місця події також публікують очевидці в соцмережах, передає ONLINE.UA.

Смертельна аварія сталася в Подільському районі столиці опівдні. Попередньо встановлено, що водій маршрутного автобусу проїхав на заборонний сигнал світлофора і збив на пішохідному переході трьох людей, в результаті чого дві жінки 1957 і 1999 років народження були госпіталізовані для надання медичної допомоги в лікарняний заклад, а третій пішохід - жінка, 1946 року народження, від отриманих травм померла відразу на місці події.

Очевидці в соцмережах уточнили, що аварія сталася на проспекті Свободи. Зі слів свідків, люди переходили дорогу на зелений сигнал світлофора. Але по незрозумілим причинам водій маршрутного таксі не зупинився і збив їх. Трохи пізніше водій маршрутки пояснив, що у нього відмовили гальма.

На місці події працює слідчо-оперативна група, яка пізніше озвучить причину аварії.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в МВС показали, хто розпалює масштабні пожежі на Луганщині. Спостерігачі ВСУ на одній з ділянок фронту зняли на відео, як бойовики ОРДЛО навмисне підпалюють траву.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?