«Правий сектор» встановив сцену в центрі Києва та висунув вимоги
Категорія
Україна
Дата публікації

«Правий сектор» встановив сцену в центрі Києва та висунув вимоги

«Правий сектор» встановив сцену в центрі Києва та висунув вимоги
Джерело:  censor.net.ua

Кілька годин тому у центрі Києва кількома десятками молодиків з прапорами «Правого сектору» та інших організацій була встановлена вулична сцена. Організатори акції розповіли, що планують провести «Всеукраїнське молитовне стояння на захист дітей і сімей» неподалік маршруту завтрашнього «КиївПрайду». Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на « Цензор.Нет ».

Сцена встановлена навпроти червоного корпусу КНУ ім. Шевченка. Саме по цій частині вулиці Володимирській завтра пройде традиційний «Марш рівності» за участю представників сексуальних меншин. Очевидці вказують, що до сцени вже підключена звукопідсилююча апаратура.

За словами представників праворадикальних організацій, вони збираються знаходитися неподалік місця проведення «КиївПрайду» до 12-ої години завтрашнього дня.

«Українські націоналісти, християни, консерватори і традиціоналісти виступають за здорову модель української родини, проти насильницької гомосексуалізації суспільства. Наша мета – не допустити проведення «гей-параду!» Адже подібні марші – це наруга над мораллю і українськими традиціями», – заявлено на сторінці організаторів заходу в Facebook.

Поліція поки ніяк не відреагувала на встановлення сцени на шляху «КиївПрайд». Очевидно, що з метою уникнення сутичок на вулиці Володимирській правоохоронці мають винайти прийнятний варіант проведення двох громадських акцій до наступного ранку.

Нагадаємо, що в завтрашньому «Марші рівності» візьме участь окрема колона ЛГБТ-військових.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?