"Правий сектор" зловить і зверне на лютеранство: стало відомо, чим лякають бойовиків ДНР
Категорія
Події
Дата публікації

"Правий сектор" зловить і зверне на лютеранство: стало відомо, чим лякають бойовиків ДНР

"Правий сектор" зловить і зверне на лютеранство: стало відомо, чим лякають бойовиків ДНР
Джерело:  online.ua

Бойовиків ДНР російська пропаганда лякає історіями про те, як бійці "Правого сектора"звертають дітей в лютеранську релігію.
Про це в інтерв'ю ONLINE.UA розповів радник президента України, відомий волонтер Юрій Бірюков.
Читайте також: У Порошенка розповіли, чому АТО на Донбасі не закінчилася за кілька тижнів
"Сміх-сміхом, а все в тому ж районі Ізвариного мої взяли в полон сепара якогось. Допитували його. І я в нього запитую: ну, от з ким ти тут воюєш? "А нам ось сказали: укрофашисты, "Правий сектор", тра-ля-ля-тополі..." А, що там було: "Правий сектор" забере наших дітей і зверне їх в лютеранську релігію". Я потім ще Дімі Ярошу подзвонив, кажу: Дим, ти тепер як вампір. Вампіри "Правого сектора" кусають лютеранської релігією — і все", - розповів Бірюков.
"І я йому, сепару цього, і кажу: а я з тобою якою мовою розмовляю? "Ти, напевно, перекладач!" Я кажу: ага. 79 бригада миколаївська — ми російськомовні. Ми знаємо українську мову, але ми — російськомовні. Ми — з Миколаєва. Житомирська 95-я — вона російськомовна. 25-я дніпропетровська — вона російськомовна. 28-я одеська... Так від кого ви нас "захищаєте"?", - поділився кумедною історією волонтер.
Більше читайте в інтерв’ю ONLINE.UA: У 2014 році російські танки могли доїхати до Одеси за три дні, були плани і щодо Києва — Юрій Бірюков

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?